klarte ikke å dy meg , måtte sette vinger på denne lille tassen <3ALESSANDRA LANGUM FOTO 

4 kommentarer

Fiona

04.10.2013 kl.19:57

Yo!!!!! Før jeg sier noe annnet si at blogggen din er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen??? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer kjempe ofte fremover!!

Helen

05.10.2013 kl.01:15

Yo!!!!! Må bare starte meed fortellle deg at siden din er til mega stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen?? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger mega ofte fremover!

Dortea

05.10.2013 kl.12:15

Hei på deg!! Før jeg sier noe annnet si at dennne bloggen er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen?? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt masse fremover!!!!
Så søt :)

Stikk gjerne innom bloggen min og en annen sin! Den handler blant annet om pelsdyroppdrett, dyreplageri osv.. :)

Skriv en ny kommentar

hits